Ha mig inte som din dröm, när jag vill vara din verklighet.



Hejsan.

Linnea åkte för en halvtimme sen. Vet inte riktigt vad som händer idag faktiskt. Skulle ju träffa David men han kunde inte idag.. vi kör på söndag istället :) De kanske blir att bara ta de lugnt idag. Vi får se, de sånt som märks.

Kanske ska plugga klart svenskan, haha shiiiit plugga på jullovet... men måste man så måste man. Vill ha bra betyg nästa termin så jag får pengar och för att känna mig stolt över mig själv, vilket jag inte var den här terminen. :/

a men de blir nog att plugga, fick panik nu haha puss !

TAGGLÅT


tagg låt som spelades mycket igår ! fast linnea blev alltid rädd av ljudet i början haha vad söt


black & white



kom hem för några timmar sen ! Kristian durmaz kom också och träffa oss :) fast han drog sen.
Just nu dunkar jag hög musik och taggar stort inför imorgon ! är riktigt överdrivet glad också !! iiih haha men sen dansar jag också, saknar dansen ! kan inte träna heller.. eller aso, jag  kan inte göra situps eller så eftersom jag har piercing :/

aja, puss puss

guten morgen


Tröja som jag köpte igår på JC :) dock ser de ut som om den är brun där uppe men det är egentligen mörkgrå :d

Vaknade för 5 minuter sen typ. Ska se film snart sedan fixa sig och träffa Ali och kanske Johanna. Hoppas de eftersom har en del att snacka om med henne. både braiga saker och dåliga. hih

Nu är det bestämt ! Linnea och Johanna kommer hit imorgon så ska vi byta paket och laga nån mat och kanske se nån film, ae de sånt som märks. :) På fredag ska jag träffa David sedan på lördag är de ju nyår, så hela veckan är "bokad" eller hur man säger. :D

puss ha det bra alla !


haha jag fick en nagellack-torkare också

 
lite jag fick i jul, mer visar jag nån annan dag.
Vantar, svarta strumpbyxor, doftljus och ett stort vanligt :)


Whine up - Dj Genius


dålig kvalla, sök på spotify så låter de mycket bättre !

Antidote - Swedish House Mafia VS Knife Party



sov nästan ingenting inatt eftersom jag skulle åka ganska tidigt till stan med mamma. Har köpt en massa kläder osv osv. Halsbandet som jag pratade om ser ni på bilden!. Tröjan där köpte jag nån dag innan jul på Gina Tricot :)
Det var inget fel på navel piercingen, jag hade bara irreterat det.

om nån timme träffar jag antagligen Kristian DURMAZ. för alla som trode att jag menade kristian hanna :)
riktigt länge sen jag träffa han. aso, durmaz. Imorgon hade johanna, jag och linnea tänkt att fira jul tsm men linnea kunde inte så det blir kanske på torsdag. Istället träffar jag Ali imorgon. :)

puss



"skriver" av mig.

´vet att jag tagit texter från sofijahs låtar men det bryr jag mig inte om. det är exakt så jag känner iaf

Inget kommer bli detsamma igen. Du var allt för mig gubben, fan vi gjorde allt ihop. Hur ska de gå när bara du finns i mitt huvud, allt jag tänker på är dig och det vi gjorde. Vet du hur mycket skit jag tog emot för din skull? Vet du hur många vänner jag svikit för din skull? Kommer du ihåg vi kunde skratta åt allt. Det gör ont, själen bara svider, när jag som vanligt tänker tillbaks i tiden. Känna lycka med dig igen. Kan du inte fatta, jag saknar det verkligen. Du såg mig, innan någon annan sett mig. Men jag förändrades, sen dög jag inte åt dig. Du älskade mig så som jag en gång var, men det gör du inte längre och det sårar mig idag. Nu lever du ditt liv, och nu lever jag mitt. Men jag tänker på dig varje dag, varje minut. Det gör ont i mitt hjärta att vara utan dig. Du var så jävla mycket, du är allting för mig. Du var den jag kunde prata med när jag mådde skit. Det  är tack vare dig som jag tagit mig hit. Alla minnen som vi skapade, har du glömt varenda en? Jag vill bara ha tillbaks tiden med dig igen. Det sårar mig, spelar roll vad jag gör, du märker inte mig, du varken ser eller hör.


Lev inte efter andras åsikter.Lev efter hur du själv vill leva. Det är ditt liv.




Det här med bloggandet funkar inte för mig helt enkelt.

eller jo ibland, som idag! hiho

Firade jul ju som alla andra! Firade först med mormor och morfar dagen innan julafton sedan firade vi med mina två fastrar, farmor, farfar, kusin, och min fasters kille på jufton :) Igår firade jag med några fler från pappas sida ! blev sent igår så jag sov över och mamma kom och hämta mig vid 10. var helt död. så sov nån timme hemma sen igen. Mellandagsrean började ju idag ;) kände verkligen för att dra till stan och kolla, så träffade Belma där! fast dock hittade ingenting förutom ett halsband som ÄNTLIGEN kommit ! halsbandet fanns för nån månad sen men just den dagen då jag skulle köpa.. jo då var den slut. Men jag såg att de fanns 3 stycken kvar eller så, så mamma och jag drar dit imorgon och köper det! Sedan har vi också tänkt att köpa svarta jeans, som verkligen ska passa mina ben och kropp perfekt. Och så ska jag leta efter julklapp till johanna och Linnea och sedan även kolla med piercing människorna om min navel piercing håller på att bli infekterat. Der svider mer än vanligt och det är ganska rött runt om. Aja, hoppas de inte är nån fara.

fan vad jag skriver. juste! det blir säkert att träffa kristian imorn också :)
aaa... vad ska jag skriva mer?
alla julklappar jag fått fotar jag nån annan dag, för hinner inte.

puss hej


slut på bilder...


Smile every minute of the day. You never know who is falling in love with it.



vi slutade vid halv 11 så åkte direkt hem och åt mat hemma istället. Vid 3 så åker jag till stan igen , eftersom jag ska klippa mig. :)
Ingen speciell klippning, utan bara topparna osv.
Imorgon har vi julavslutning, blir att äta på stan med tjejerna efter. och såklart kolla betygen tillsammans ! 
Johanna ska kanske följa med mig hem sen efter och baka massa till julen hih
mys.  

Där på bilden ser ni en liten del av mitt nya rum ! har ju gjort om allting. Dock står jag för lampan  men en del av tavlan syns iallafall haha ;)

puss


Life isn't about waiting for the storm to pass... it's about learning to dance in the rain.


de sjukt. ge mig dig bara. de allt jag behöver , då mår jag bra.

känns som om jag haft en massa att tänka på de senaste veckorna. varje dag då jag kommer hem från skolan så lägger jag mig i sängen och kan tänka i flera timmar. På allting, livet, vännerna, olika problem, plugget osv osv.

- inom vännerna känns allting perfekt. jag vet vilka jag kan lita på och jag vet vilka som är mina närmaste.

- problemen är då "killproblemen" som man kan kalla det. ska ta tag i det nu, och satsa, säga som det är. är så himla kär. olyckligt kär. detta har pågått i nästan ett år, men nu ska det blir ändring på det.

- plugget har gått jätte dåligt den här terminen, är besviken på mig och jag vet att jag kan göra bättre! nästa termin blir det att satsa allt. bli skolans nörd helt enkelt.

det här är ju nästan som nyårslöften ju ;) haha nej men kände att skriva av mig.


ouf !



grym låt, dock sönder spelad eftersom linnea och johanna dansar till den, men ändå

To be old and wise you must first have to be young and stupid.


ahahaha de ser ut som om jag har värsta boobsen, men nej jag står bara på ett annorlunda sätt ;d

Har en ganska lång rad med nya bilder så blev helt blogg taggad haha men aa jag kör väl på nu igen :) vi fårse hur länge jag orkar hålla på, tills jag tröttnar igen helt enkelt ;)
För nån dag sen sov Linnea över hos mig, mysigt värre ! kollade på film osv <3 träffade några i klocket innan, sedan träffade dom igen dagen efter på morgonen :) på kvällen drog vi till navestad! kände mig ganska vilsen eftersom jag aldrig vart just där utan mer i åselstad osv. Men vi gick iaf på deras disco/ fest hur man nu kallar det. i början var de riktigt segt sedan kom tessan och det blev bara bättre och bättre :)

Idag slutade vi vid halv 1, skönt. imorgon slutar vi vid 12 ungefär sen blir det julavslutning på onsdag !
fan vad bra med lov, passar perfekt just nu.

men ni får ha det bra :)


RSS 2.0