♥ I want a guy who will save my texts messages and look at them when he misses me.

Har ju inte alls vart bra på uppdateringen i bloggen. Orkar helt enkelt inte haha :) de bara ibland jag känner för att blogga typ. Aja ska dra till dansen snart puss


+

image description


Never say goodbye when you still want to try. Never give up when you still feel you can take it. Never say you don't love a person when you can't let go.Lose control


What goes around, comes around.Har inte alls haft lust att blogga dom senaste dagarna, pågrund av en sak men det är bra nu,
Träffade förut Kristian sen kom även Hassan :) Vi frös ihjäl så drog till stan och värmde oss inne på mc och spårvagnen hah
a men har inget mer att skriva, så herrå ;)


if a girl is stupid enough to love you after you broke her heart, i guarantee you, She's the one.Eftersom jag vaknade så sent idag så kommer jag säkert vara vaken nästan hela natten. Det känns som det iaf, är inte ett dugg trött och pappa lagade precis kebab åt mig.. Han sov också nästan hela dagen så han är uppe med mig. :) Fast egentligen är inte det här bra eftersom jag ska vakna tidigt imorgon och fixa mig och sedan vid 12 träffa Emmy, så ska vi fota ! Hoppas de bra väder bara :)


Myspys på skafferiet !

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Vaknade konstigt nog 2 idag! skönt att få sova ut efter lägret men fick verkligen stressa för att hinna träffa johanna. Men vi drog iaf till stan och fikade på skafferiet. Riktigt mysigt var det där, och riktigt god pannacotta! Vi satt där i ungefär en timme och bara snackade om en massa saker. Hon hade ju vart i egypten i en vecka så ja, det fanns mycket saker att prata om som hon missat osv. Efter det så gick vi runt på stan och checkade affärerna, jag letade efter en ny bh men hittade ingen fin, så köpte istället en ny foundation som jag har tänkt att testa, från H&M. :)

puss

oherre vad bra han är

Nya favoriten ! eller ah, en av favoriterna iaf ;) Älskar fortfarande Rihanna ochNewkid. Men alla dom tre är lika bra ju !
Lil wayne är också riktigt bra <3
rätt så gamla låtar, men gud så bra !

jag saknar min johanna !!


Lite gullig är den väl ?

Usch, vad jag saknar min johanna ! Hon kommer ju antagligen hem ikväll eller imorgon på morgonen tror jag så har själv bestämt att träffa henne imorgon! för har en massa grejer att snacka om.
gud, vad skulle jag göra utan dig. puss :*


Lägret

fotade inte så mycke med systemen, utan dom flesta bilderna finns på mobilen.

Har ju vart på konfa lägret så har inte kunnat blogga eller nåt eftersom det inte fanns nån täckning där. Men jag tyckte faktiskt de var kul på lägret förutom att dom väckte oss 8 på morgonen så det blev inte att dygna eller så som vi hade tänkt oss, vi sov istället ;)
Vi gjorde saker nästan hela tiden från halv 9 på morgonen till 12 på natten. lite sjukt tycker jag, men lite fritid hade vi iaf. :) Den första dagen snackade vi om gud. kändes jobbigt eftersom jag hamna absolut i fel grupp. Jag var med i gruppen som skulle försöka få den andra gruppen att börja tro på gud. Hade ju såklart inga alls agrument för det eftersom jag faktiskt inte tror på gud. Den andra gruppen skulle försöka få oss att inte tro på gud typ.
Men ah andra dagen såg vi på film om jesus och lekte lekar.
och ja, typ så :)


fan vad vilse jag känner mig, de kaos.You can say sorry a million times, say I love you as much as you want, say whatever you want, whenever or however you want. But if you're not going to prove that the things you say are true, then don't say anything at all.
If you can't show it, your words don't mean a thing.


RSS 2.0