TJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Har inte hunnit blogga idag för har haft fullt upp hela dagen ! gick upp vid 8 och åkte till skolan 9, var där och gjorde klart hemkunskapen. Vid 11 tog Linnea och jag bussen mot konfirmationen. Det var kul där men vi blev även besvikna över en sak, blev skit irreterad. men aa sen drog vi hem till linnea, sen hem till mig, sen till stan, käka mc, deeptalka om lite allt möjligt osv osv. lite kort om min dag !
 
några gulliga bilder från dagen idag :)

EGOT


Skola och konfirmation imorgon !

Jag är ju redan konfirmerad eftersom jag konfirmerade mig förra året men jag är nu ledare, är dock inte troende men det är mer som en kul grej :)  skolan har gjort så vi som känner att vi behöver plugga kan plugga i skolan från 9 - 11 så det ska jag passa på och göra imorgon och på onsdag så nu fan kör vi ! Sedan direkt efter vi pluggat åker jag och Linnea mot konfirmationen som slutar 16.00 sedan får vi se om jag följer med linnea hem och sover över hos henne eller hur det blir. 
puss puss !
 

Spökrunda i Lövstad slott!

Fucking det läskigaste jag gjort, haha nej men fan vad läskigt det var. Kommer inte våga sova själv inatt, någon som kan komma hit och skydda mig från alla spöken? 
haha iaf här är en dålig mobil bild
 
I det där slottet, var jag inne, helt mörkt, förutom hallen då vilket ni ser :)
 
Det här är något jag tipsar om någon vill gå på en bra spökrunda inför halloween, fyfan. Dom berättar olika berättelser och folk som har dött och en massa historia och huset och olika saker som hänt osv, vilket gör en bara mer rädd. 

underbar låt

 

jävla mens helvete

inte alls fixad, typ nyvaken och dessutom förkyld. jo men visst !
 
Dansade lite nyss, bara här hemma eftersom jag missade dansen förra veckan. Men klart som fan ska mensvärken sättas igång igen. Vi får bara hoppas att de går över innan jag drar iväg mot stan. Ikväll blir det lövstadslott med Johanna och Tommy, fyfan kommer skita på mig haha puss.
 

killen sover som en king

hahahaha klockren 
 
 

riktig gangsta shit

världens sämsta kamera 
 

Nej men aa var som sagt hos Kristian med Hassan, Ali, Johannes och Gabriel ! inte så jätte kul eftersom dom bara satt och spela fifa heeela tiden. men sen så hände de massa saker o bla bla, två till tjejer kom osv. Sen drog vi ut och då var de roligare tyckte jag iaf så att ni vet de. och aa, de är fett kallt ute. men iaf så hämta mamma mig sen. Imorgon blir det att möta Johanna på stan och ta en fika, kanske Tommy följer med också på en fika. vi fårse :) puss
 

Är hemma hos den hära killen just nu lo

 
hahhahahah

Om jag skulle kunna bestämma över mina känslor skulle jag vara den självsäkraste tjejen på jorden.

 
 

Calvin Harris - 18 months

Fucking love it♥
 
 

Härligt !

Nådde upp ända till 500 besökare igår, vilket jag är jätte glad över! massa pussar till er alla. 
Men aa jag vaknade vid 8 imorse och har legat i sängen sen dess, är förkyld och känner mig lite sjuk. Men ska ändå försöka ta mig ut ikväll, ska kolla om Kristian vill träffa mig eller nån.
 jag ser ut som en biff alien lo ! 

Bara för vi är så jävla braDagen igår och dagen idag

Igår vaknade jag med en rejäl huvudvärk och kände mig riktigt febrig och ont i halsen. Så jag sket i att gå till skolan den dagen. Jag somnade om sen när jag vaknade igen, mådde jag jätte bra. lite sjukt men aa iallafall så gick jag då till Kristian och så var vi hos han , gjorde inget speciellt sen drog vi till borgsmo och jag anmälde Linnea och mig till up all night på onsdag ! taggar som inihelvete ! sen efter de drog jag hem, åt och tog de lugnt. Kristian övertala mig att komma till Johannes fest så drog dit , de var rätt så dött men jag hade kul ändå dock slutade de inte bra, kom hem vid 11 ungefär.
 
Idag har jag planerat med Miran att ses efter hon kommit hem från Stockholm. Känner mig väldigt hängig och vaknade med mensvärk så vi fårse hur jag känner mig senare, om jag orkar dra ut ikväll.
 

bästis

Jag är i den fasen just nu då jag bara vill skriva av mig dag ut och dag in. så nu kör vi igen haha, dock sa jag ju de för ett tag sen med och jag tröttnade efter en dag men aa..
 
fotografering med min bästis, min andra halva, min fina syster, love u 
 
 

RSS 2.0