HÖSTLOV !


en gammal bild jag hittade i arkivet.

äntligen höstlov!
är faktiskt fullbokad nästan hela veckan !

Idag: Träffa Miran
Imorgon: Fira Halloween hos min faster
Måndag: Drar till konfa läger
Tisdag: Läger
Onsdag: Kommer hem vid 5, gå på alexandras halloween fest
Torsdag: Va med Tilda
Fredag: Träffa Johanna och antagligen Fanny
Lördag: Fota med Emmy
Söndag: Plugga


Dagens klädval


Fantasi är det vi vill ha, men det är verkligheten vi får.



men tja ! längesen, eller a.. 2 dagar sen typ.
Har haft de ganska så chill på skolan, har inte så mycke att plugga med förutom tyskan och kursen dårå.

fast snart är de lov! faan vad skönt.
ska ju först på läger med konfan måndag till onsdag ! taggar sönder! ska sova med Tilda, Tessan och Emma men sen så är ju även Linnea och Ida där. Ska ta med mig systemen så ska fota en massa. Haha tilda och jag har bästa planerna ;) vi ska ta med massa energidryck, vara vakna hela natten, smyga ut och sedan gå till det andra lägret där borgs kyrka är, aso klocket kyrkan. Michelle, Emelie, Linda och massa vi känner går ju där så :D
hoppas de går att smyga ut iaf. för skulle vilja träffa alla dom !

men ah sen ska jag ju fira haloween osv.
SERIÖST, jag kan inte stava till haloween.. jag har glömt bort hur man stavar de :o
fast jag kanske stavar rätt? men de känns inte som de !

men iaf så ska jag försöka sova snart, puss hej !


♥ Are you a camera? Because everytime I look at you, I smile.


Mobil inlägg, eller hur man nu kallar de

Ligger just nu i sängen, kom precis hem. Orkade inte sätta på datan så laddade istället ner blogg.se appen. Tänkte ta och berätta om min dag. Vid 5 ungefär så träffade jag Miran! Vi gick sedan och träffade Mane och afaf och även michelle o ikram men dom följde inte med till borgsmo. Där såg vi på film och träffade en massa :) orkar inte skriva ner varenda en haha. Men iaf så blir de nog att träffa Kristian imorn, om jag inte har allt för mycke plugg. Vi fårse, puss puss


Got It Like That - Lazee


Belma och jag :*

Vaknade för tre timmar sen, skit trött. Visste först inte varför jag var så jävla trött, mina föräldrar var vakna. sen när jag går ut till köket så kollar jag på klockan och den var 8 på morgonen -.-
klart så kunde jag ínte somna om heller..
så kan de gå.

Snart ska jag äta smörgåstårta sen fixa mig och sen träffa Miran ! Har saknat snyggingen sjukt. Vi ska väl mest gå runt i klocket, äta på mc haha nej men  vi ska bara leva livet som vi gjorde under sommarlovet.
puss


♥ the best feeling is when you look at him. & he is already staring.


Baby you don't know a thing about me


Bild tagen igår

De var både ledsamt och roligt på skolan idag. a men har nog egentlgien inget kul att skriva om, men kände verkligen för att blogga. hiho.
Snart äre chear ! tagga ;) synd bara att de är så sent..
iaf, fotot här nere ser ni? det fotade jag för bara nån timme sen, har fortfarande lockigt. Kämpade verkligen ahha och mamma o pappa har inte lagt märke till det... kul :( jag som trodde dom skulle ba: åååh har du lockat håret? men dom ba: hej. när ska du ha dans? ok. hejdå.
Det konstiga var att min mamma fråga om jag skulle platta håret? haha tack då..
men ah ska ta o äta nu puss



Music is my drug and spotify is my dealer. ♥

 


+


Dear ex, just because i'm nice to you
doesn't mean i want you back.
sincerely, we broke up for a reason.


Lil Wayne <33333333


studiedag !



Fan vad skönt med studiedag! det behöver jag verkligen, fick äntligen sova ut lite. Somnade igår 6, fast sen vakna halv 9 men sen somna jag igen vid halv 12. Så har sovit väldigt länge !
a men idag ska jag först plugga lite matte och kurs sen fixa mig sen antagligen träffa josef. Gjorde aldrig de i söndags så får ta i göra de idag! Vet inte riktigt vad vi ska göra typ ba chilla.

puss, ni får ha de bra


Hon vill va blind


världens bästa kvalla !

Snart blir de att dra till konfan, eller om en timme faktiskt. Vi ska ha gudstjänst o skit. kommer somna..
haha nej men de är slut 5 så då drar jag hem och äter, sen ska jag nog träffa josef ! Om jag inte har för mycke plugg att göra osv. Jag känner mig riktigt skabb också. Måste duscha ikväll och har inte plattat på hela helgen eftersom jag glömde plattångarna på skolan IGEN. fuck life. så vet inte om jag har lust att träffa han just idag, kanske på tisdag då jag har studiedag ;)
a vi fårse hur de blir, puss


Precis.


gulligt..
 a men jag tänkte faktiskt berätta lite om mig. eller iaf nånting som jag börja tänka på nu. 
Jag är absolut ingen sån tjej som hänger i stan och röker och jag är heller ingen sån tjej som går på alkoholfester.
Men aso tro inte nu att jag är tråkig och duktig osv i skolan o allt hah, jag är såklart ute och träffar folk och har kul. Jag har kul utan cigaretter och alkohol. :)
Har aldrig förstått meningen med det när de oftast tillslut bara blir problem. I hela mitt liv har jag varit emot sånt. Och jag kommer fortfarande stå emot grupptryck osv, kommer ALDRIG verkligen ALDRIG röka eller ens dricka alkohol. Nu tänker ni säkert att man ska aldrig säga aldrig och att jag säger just nu bara att jag aldrig ska de men sen kommer. men fan heller, jag kommer inte bara helt plötsligt sluta vara emot det. Jag har smakat alkohol en gång i mitt liv, och det var när jag fick smaka av min mamma. Fast jag kommer inte ihåg hur de smaka.
Men det vill jag heller inte komma ihåg. Jag vill inte smaka alkohol för tänk om jag tycker de är gott? liksom då blir de ju att jag kommer dricka när jag är vuxen för jag tycker de gott. Och det vill jag aboslut inte.
Livet rullar på utan alkohol och allt de där andra tramset ;)

hah ja, där fick ni veta mer om mig. Så inte nån tror andra saker om mig, som vissa gör, vilket jag märkte på min blogresponse.
- Jag har inte kvar min blogresponse på bloggen, tommy ska hjälpa mig med en grej så.


hell yea


yes, nya mjukisbyxor från cubus


Om jag skulle dö idag, minns då mig som en soldat eller människa

 
Tagen för några dar sen då jag hade lockar. Vad är finast tycker ni? mittbena och lockar eller plattad snebena som jag har på dom andra bilderna?

Ikväll är de ju disco i ektorp. Jag skulle egentligen gå med Linnea dit men vi trodde att de var imorn haha och linnea kunde inte idag så får va hemma idag !
Blir kanske att plugga imorn, måste ta tag i det nu känner jag. Fast så känner jag ju typ varje helg och sen så pluggar jag jätte bra måndag och tisdag sen när stegdagarna börjar då så orkar jag inte plugga mer. sen nu i helgen så ångrar jag mig att jag inte pluggat onsdag, torsdag & fredag. hah men ska inte ha panik för vet att de blir bra tillslut ändå :)
och juste! jag ska ju på konfirmering ! hah fast jag har inte anmält mig eller så men aso linnea o massa andra sa att jag bara kunde gå dit osen så anmäler jag mig automatiskt hiho. Fast egentligen, aso jag är kristen men jag tror inte på gud. Jag gör de mest för lägret och presenterna hah :*
a men ni får ha de bra, puss



Bilder från helgen !











fixat

Jag har fixat designen ganska mycke, om ni inte ser tryck på f5. ganska nöjd!
Nu är jag jätte trött så ska ta o lägga mig, hann aldrig lägga in bilderna, får se om jag gör de imorn.
godnatt !


My heart is a stereo that only plays for you



ba chillar. dansen gick bra, börjar faktiskt gilla chear eftersom de så enkelt haha förutom kick osv. är inte ett dugg bra på de men jag blir antagligen bättre med tiden. :)
Fast jag gillar mer streetjazz, jag har lärt mig mer den dansen nu eftersom jag gått i den snart i ett år så de är ganska enkelt men ändå svårt haha aso det är mer svåra steg i streetazz än i chear. :)
a men hade tänkt att ladda upp bilderna från i helgen ! fårse om jag orkar. bilderna är ju tagna med systemen så varje bild kom ta typ hundra år att ladda upp så får se om jag hinner. ska ju duscha snart också.
ni får ha de bra, puss !


someone like you


länge sen jag la in en system bild.
 
Köpte nya mjukisbyxor igår från cubus för 199 :) Eftersom min gympa påse med mina förra mjukisbyxor i, försvann. men sen idag så hitta jag den.. hahaha okej slösat pengar..
aja, dom nya var ändå finare än dom förra ;) Har absolut inga pengar kvar! bara 50 öre. hah
så kommer va fattig i två veckor, de känns ju bra..
iaf så hade vi kursdag idag, linnea och jag gick mest runt och hade kul. Ida kom vid lunch och hon skulle va med oss i skolan eftersom hon hade studiedag men sen kom gunnel från ingenstans och säger åt henne att sticka hahaha stackarna, så hon var tvungen att åka hem igen.
Jossan kom även och hälsade på ! har saknat henne faktikst, länge sen jag såg henne <3
men aa har nog inte mycke mer att berätta tjarå


I'm N luv with a stripper



Var ju sådär jätte söt imorse så var ju bara tvungen att fota! haha nejdå, men kom en timme innan vi börja samlingen, så fota massa, men blev bara nöjd med två.. ajaj de är inte bra att se så mycke fel på sig själv, a anteckna det !
hahah ena bilden är ljus och andra mörk...
de tyckte jag var kul, aja mamma kommer snart så ska leta pengar o se om jag har råd med den, tror den kosta typ 200 eller nåt. de sånt som märks
kisses


now let me see that booty work


tjenare !
kunde inte plugga nåt i skolan eftersom jag glömde pärmen hemma..
men aja, skönt ändå. Kunde redovisa engelskan iaf haha typ första jag redovisat den här terminer, förutom svenskan dårå. inte så bra kanske haha
iaf så ska jag kolla med mamma om vi kan åka till maxi, ingelsta shopping eller vad man nu ska kalla de. Ska kolla på en tröja på gina som jag och tjejorna såg på stan. riktigt snygg faktiskt.
Ovanligt ju, för gina har fått in så fula och barnsliga kläder på nåt sätt ;o aso typ disco kläder man hade i femman eller a typ fyran.
 men puss puss

aso jag älskar att dansa till den här!! hah ;o


haha belma dåå

det där inlägget här under är skrivet av belma, haha visste inte att jag var inloggad på bloggen så ah då vet ni de hah :D

pys

tja pysarna. Nu sitter vi och väntar på vulkan utrbrottet. Sedan blir det time for american pancakes med gröt, det gillar Johanna ekeberg starkt. Tilda gillar att äta majs med senap som man blaandar i en mos.

Take off


dags att blogga


haha fan vad alla gnäller när man inte bloggat på några dagar! men a, de nog bäst att göra som dom säger ;)
 Men har inte direkt haft tid eller ork. I lördags var jag och tjejorna hemma hos mig, mamma o pappa skulle va borta till 12 så vi passade på att ha en tjejkväll ! Vi var mest ute i klocket och hade kul, vi tänkte träffa några fast vi skulle ändå in typ då så. Vi gick in nån gång vid 10 då vi körde olika sannings lekar, t.ex "jag har aldrig.." osv, så snackade vi om personliga saker. Känns bra att dela med sig av livet hahaha nej men ni fattar vad jag menar hah :)
tjejsnack, kan man kanske kalla de. vettefan

aja idag på förmiddagen pluggade jag skiiit bra, så bra att jag inte behövde plugga något på eftermiddagen! så istället fotade jag och belma massa med min iphone 4, fick den i lördags. lite kul att jag köpte 4 när man kunde köpa femman sen i torsdags. Men de kändes bäst att köpa fyran eftersom jag har lånat andras och vet hur den fungerar. Har ju annars aldrig haft en touch mobil.

aja, snart blir de dans puss !


.



har jag gjort den här förr?

UTSEENDE

[ ] Ibland tycker jag att jag är ful. 
[ ] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg. 
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar. 

FAMILJ
[ ] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[ ] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag gör nästan alltid mina läxor
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag underkändes i (eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[x] Jag har pissat på mej av skratt.
[ ] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat. 
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattenkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[ ] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[x] Jag har varit i Ryssland.
[x] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[ ] Jag har skidat.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet. 
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel

[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu. 
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[ ] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[ ] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[ ] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel. 
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[ ] Jag har druckit alkohol. 
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[ ] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö. 
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDn. huh?
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor. 
[x] Jag äger något från H&M.
[x] Jag samlar på tidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[ ] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[ ] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson. 
[ ] Jag betalade för min rington. 
[x] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[ ] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[x] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"
[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[x] Jag älskar mörk choklad. 
[ ] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[/] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.

Bara jag som hör likheterna?

Jag Lyssnade på I'm N luv with a stripper och tyckte att jag kände igen låten, typ att jag hade hört den förut och kom på nu varför! den är skiiit lik Grease låten ! lyssna själva..fast de kanske ska va så, aso de är kanske meningen att de ska låt likadana eller javenne.





ae fyfan, bara för de ska jag se grease inatt ! ;)

yea

Har inte bloggat på ett tag, har inte haft tid. Men iaf, idag blir de bara att ta de lugnt, är så jävla trött.
Men imorn har vi studiedag, passar bra!
Har tänkt att sätta klockan ganska tidigt ändå så kan jag plugga klart engelskan sen träffa linnea och josef.
Sen vid 6 ska jag på fest, min kusin fyllde år i måndags så ska fira henne (:
Sen på fredag ska jag kolla om miran kan ses, sen på lördag blir de mys med Tjejorna hemma hos mig.
Vi ska äta pizza och vara ute o bara ha kul, vi får se vad som mer händer, de sånt som märks ;)



Du har inte sätt honom från mina ögon.


Du säger att han är ful och största tönten. Men saken är den att du har inte sätt honom från mina ögon.

Har haft en skit kul dag med Linnea och Tilda ! Träffade dom först på stan vid 3, men sen skulle dom hem o äta vid 5 så då åkte jag också hem. Sen vid 6 tog jag sista bussen som gick till Smedby och träffa Linnea och Tilda igen. Vi hade först tänkt att träffa Joseph men sen ringde pappa och sa att jag var tvungen att åka hem? ba wtf.. jag åkte precis hemmifrån ahha men sen så träffade vi på Andreas, Michelle och Ella på stan så jag åkte ändå aldrig hem. Men dom var inte roliga så vi tog spårvagnen till Hageby. Hade sådär småkul där i hageby centrum. Tilda köpte godis och Linnea visslade på varenda en som gick förbi hhaha så jävla sjuk..

men sen en jätte läskig sak var att en gubbe började snacka med oss och typ undade om vi aldrig får killar eller nåt. hörde inte riktigt vad han sa. Men jag tyckte han såg läskig ut så jag gick snabbt bort från honom med Tilda men Linnea stannade kvar. Och då sa han att han hade en sak i sin påse. och då skrek vi till linnea att komma för de var ju nåt skumt med han. Och då gick han efter oss och Linnea skrek att han skulle dra o massa. Fast aso gubben kunde knappt gå, hade kryckor osv eller vad de heter. Men sen kom de två killar i typ vår ålder och sa till gubben att dra, så då gick han. herregud men aa

sen vid halv 10 tog jag bussen hem. Men den åkte bara till borgsmo så pappa mötte mig halvvägs. och aa nu är jag hemma haha

ni får ha de bra puss


RSS 2.0